fbpx

Vandets Kredsløb

12,999.00 DKK

Vandets Kredsløb er en workshop, hvor CoboStories kommer ud på jeres skole og sammen skaber vi en workshop, hvor eleverne lærer om historiefortælling og om Vandets Kredsløb. Vandets kredsløb kan laves med elever i indskolingen og mellemtrinnet.

CoboStories leverer:

Baggrunde, figurer, indhold, stativer, tablets samt instruktører, der guider jer igennem dagen. Indholdet får i lov at beholde efter dagen er slut og alle film bliver efterfølgende gjort tilgængelige, så I kan vise dem frem.

Materialer vi kommer til at bruge i arbejdet:
Scener:
Jordlag, Udløb, Toilet, Rensemaskine, Mand der drikker

Indhold:
Skyer, regndråber, molekyler, pile

Karakterer:
Vanddråbe

Hvad skal I levere?
I skal selv have: internetadgang, sakse og tuscher
I skal også levere godt humør, elever og lærere, der vil have en sjov, spændende oplevelse!
I skal forberede fagfagligt indhold til emnet, hvis der skal gennemgås noget specifikt til jeres fag.

Vandet på jorden indgår i et stort kredsløb. Alt vand er en del af dette. Forskerne mener at alt vand på jorden har været her i 3,8 milliarder år. Der er en stor sandsynlighed for, at det vand du børstede tænder i her til morgen, på et tidspunkt også har været drukket af en dinosaurus! Ét molekyle i det vand, der er i dig lige nu, kan altså sagtens have været mange andre steder, før det kom ind i dig! Det kan have været i havet for en million år siden, i en dinosaurus for 60 millioner år siden – eller i toilettet sidste år!

I dette forløb skal du lære at beskrive vandets kredsløb som en animationsfilm. Vandet regner ned, bliver optaget eller fordamper. Vandet løber ned gennem jordlagene eller bliver brugt som drikkevand eller måske i toilettet, før det til sidst ender i havet igen hvor solen kan fordampe det og starte kredsløbet forfra.

Så hvordan virker vandets kredsløb? Og hvor kommer vandet egentlig fra? Hvilke tilstandsformer har vand? Hvilken farve har vand – og hvad vejer en sky? Vi skal vise hele processen som en film. Hvor kompliceret du vil beskrive det er helt op til dig

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.