Baggrunde til historier

78,00 kr.312,00 kr.

BESKRIVELSE

Baggrunde du kan bruge til at animere på. Find baggrunde der understøtter alverdens historier. Baggrundene er lavet i et materiale der er let at tørre af, passer til CoboStories stativet og motiver der passer til historier omkring alle mulige emner. Hvert tema består af 3 forskellige baggrunde. Når du køber CoboStories baggrunde får du automatisk godskrevet en måned til din konto hos CoboStories. Hvis du ikke allerede har en konto, laver vi en til dig, så du kan prøve CoboStories universet gratis i en måned.

INDHOLD DER FØLGER MED:

Hvad får du for pengene?

Med CoboStories baggrunde får du sjove, veltegnede og professionelle baggrunde til dine animationsfilm. Alle baggrunde er udviklet med tanke på at være generiske og kan således bruges i et utal af historier. Det er kun dig selv, der sætter grænsen :-)

Du kan vælge mellem 3,6,9 eller 12 baggrunde – og samtidig med du køber dem, får du også godskrevet 1 måneds adgang til din CoboStories konto. Hvis ikke du endnu har prøvet at lavet film med CoboStories appen, får du en gratis konto oprettet med adgang i en måned.