Terms of use

Privatlivs politik

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

 

Personlige oplysninger

Alle informationer der afgives på vores hjemmeside bliver på INTET tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for andre. Alle informationer er kun tilgængelig for Copenhagen Bombay.

Vi registrerer ikke IP adressen, og der lægges kun en cookie på din maskine med dine egen oplysninger i tilfælde af, at du har valgt at siden skal “genkende” dig næste gang du kommer på besøg.

For at du kan indgå aftale med os på www.cobostories.com har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Institution
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Bombay og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Copenhagen Bombay har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på cobostories.cm er richardgordon.andersen@copenhagenbombay.com

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til cobostories.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos cobostories.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til cobostories.com via e-mail infocobostories@copenhagenbombay.com

 

Logstatistik:
Vi bruger en logstatistik på cobostories.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere cobostories.com

 

Forbehold:
Copenhagen Bombay tager forbehold for trykfejl, prisfejl, fejl i billedmateriale, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lageret haves.

 

Copyright:
Alt billed- og tekst materiale på www.cobostories.com er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Handelsvilkår og betingelser

 

Bestilling & Levering

Vi bestræber os på at afsende din pakke senest næste hverdag efter din bestilling. Bliver din pakke ikke afsendt fra os inden 5 arbejdsdage efter modtagelse af ordre, bliver du kontaktet via din oplyste mailadresse. Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af Copenhagen Bombay.

Hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette i bemærkningsfeltet, når du laver din ordre.

Er du fra en skole eller institution, er der mulighed for at betale med EAN-nummer.

 

Priser på levering

For forsendelser inden for Danmarks landegrænser, sørger vi altid for at finde den bedste løsning med enten GLS pakkeshop, PostNord, DHL eller en anden transportaktør. Pris beregnes efter kg – hvor højeste kg enten i vægt eller volumen afgør pris.
Udlandspakker – pris og transportør afhænger af modtagerland. Pris beregnes efter kg – hvor højeste kg enten i vægt eller volumen afgør pris.

 

Ved levering til udlandet – inkl. Grønland:

Levering til Færøerne, Grønland og øvrige udland betales den aktuelle fragt af kunden, uanset ordrestørrelse. Før pakken afsendes, og betalingskort debiteres, eller fakturaen sendes, kontaktes kunden for accept af fragtbeløb, som kan variere efter kg – hvor højeste kg enten i vægt eller volumen afgør pris.

Copenhagen Bombay sender primært pakker med DHL, Post Nord og GLS, men andre transportører kan blive anvendt uden forudgående information om dette.

Rettidig levering forudsætter dog at transportøren overholder aftalte leveringstid, i henhold til de transittider de angiver. Såfremt der opstår forsinkelser hos transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Copenhagen Bombay kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller andre transportører.

Copenhagen Bombay vælger altid den billigste leveringsform. Ved oversøiske lande vil dette betyde at ordren sendes med skib. Ønskes levering med fly bedes dette noteret i bemærkningsfeltet. Copenhagen Bombay vil i dette tilfælde indhente en pris og hvis den overstiger de 260 DKK kr. vil du blive kontaktet.

 

Reklamations- og fortrydelsesret

Det sker desværre engang imellem, at produkterne har en fejl, eller er gået i stykker. Sker det for dig, skal vi naturligvis nok hjælpe dig med at løse problemet.

Copenhagen Bombay yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Copenhagen Bombay indenfor rimelig tid. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Opdager du en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Copenhagen Bombay. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuelt kreditering. Den bedste måde at reklamere over et produkt til os på, er at sende en e-mail indeholdende ordrenummer og beskrivelse af fejl/defekt. Medsend meget gerne et foto af fejlen på varen. Send til infocobostories@copenhagenbombay.com

Hvis en vare skal returneres til Copenhagen Bombay i forbindelse med reklamation, opfordrer vi til, at Copenhagen Bombay kontaktes før returnering af varen. I tilfælde af at vi ønsker varen retur, fremsender vi en forudbetalt portolabel eller sørger for afhentning af varen. Returneres varen for egen regning, uden aftale med Copenhagen Bombay, refunderes returneringsomkostning i rimeligt omfang.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

 

Fortrydelsesret:
Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.

Har du fået købt en vare, som du har fortrudt, så kan du naturligvis sende den retur til os. Alle ordrer leveres med returformular og en forudbetalt label du kan bruge, for at gøre det så nemt for dig som muligt.

Du har som udgangspunkt 30 dages returret. Er produktet en gave, kan vi udvide returretten i rimeligt omfang, når du giver os besked, eller noterer det i bemærkningsfeltet.

Særlige varer, f.eks. specialfremstillet eller tilpasset varer, tages ikke retur. Dette gælder også varer, der mister sin værdi, efter at en bestemt begivenhed er overstået.

 

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

 

Vi bytter altid med et smil, hvis bare du overholder nedenstående

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen – uden forudgående aftale med os.

Varen skal du blot returnere i samme stand som ved modtagelsen.

Særlige varer, f.eks. specialfremstillet eller tilpasset varer, tages ikke retur. Dette gælder også varer, der mister sin værdi, efter at en bestemt begivenhed er overstået.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Tilsvarende sker, hvis du bryder plomberingen på lyd- og billedoptagelser eller på computersoftware. Hvis der er købt varer der skal samles, må disse ikke have været samlet og brugt i et omfang, så varens værdi forringes, hvis varekøbet skal fortrydes.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

 

Varer skal returneres til vores lager:

Copenhagen Bombay Learning
co. CoboStories
Refshalevej 147, 1. sal
1432 København K.

 

Vi anbefaler, at returvarer returneres til os som pakke. Copenhagen Bombay kan ikke gøres ansvarlig for varer sendt retur som brev. Vi anbefaler, at du bruger den forudbetalte returportoseddel- som koster kr. 45 at anvende. Dette dækker alle fragtomkostninger. Beløbet fratrækkes det endelige beløb, som du skal have tilbage for returpakken.

 

Reklamationsret:
Copenhagen Bombay yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Copenhagen Bombay indenfor rimelig tid. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Opdager du en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Copenhagen Bombay. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale eventuelt kreditering.

Hvis en vare skal returneres til Copenhagen Bombay i forbindelse med reklamation, opfordrer vi til, at Copenhagen Bombay kontaktes før returnering af varen. I tilfælde af at vi ønsker varen retur, fremsender vi en forudbetalt portolabel eller sørger for afhentning af varen. Returneres varen for egen regning, uden aftale med Copenhagen Bombay, refunderes returneringsomkostning i rimeligt omfang.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Richard Gordon Andersen eller Sarita Christensen hos Copenhagen Bombay. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Transportskader:
Ved skader opstået under transport, opfordrer vi til at dette straks anmeldes til transportøren og også gerne til Copenhagen Bombay. Hvis pakken er synligt beskadiget ved modtagelse, er det en god idé at enten nægte modtagelse, eller få påført på følgebrevet, at der tages forbehold for modtagelse, ved skader på varen opstået som følge af transportskade. Hvis du er i tvivl, kontakt endelig Copenhagen Bombay. Opdager du en transportskade efter levering, skal du indenfor rimelig tid gøre Copenhagen Bombay opmærksom på det, hvis det har forringet varens værdi.

Reklamation- og varereturnering:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

Copenhagen Bombay Learning
Refshalevej 147, 1. sal

1432 København K

 

tlf. 72 420 800
infocobostories@CopenhagenBombay.com

 

 

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse (hvis vi får besked på forhånd) eller aflevere varen personligt hos os.
Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Refusion:
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Copenhagen Bombay følger dansk lovgivning.

Cookies politik:

 

Cookies:
På cobostories.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

  1. Behandling af personoplysninger ved brug af cookies

Copenhagen Bombay Learnings brug af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du også læser vores persondatapolitik, som beskriver vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder.

 

  1. Samtykke

Ved at bruge www.cobostories.com giver du samtykke til, at Copenhagen Bombay Learning bruger cookies som beskrevet i skemaet nedenfor, medmindre du med dine browserindstillinger har fravalgt cookies. Hvis du ikke har fravalgt cookies på tidspunktet for afgivelse af samtykke, kan du tilbagetrække samtykket ved at blokere cookies i din webbrowser. Flere oplysninger om, hvordan du kan blokere og slette cookies forefindes nedenfor.

 

  1. Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som hjemmesiden kan anbringe på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr. Ordet “cookies” betyder i denne politik og i samtykket dog også andre former for automatisk dataindsamling, f.eks. Flash-cookies (Local Shared Objects), Web Storage (HTML5), Javascripts eller cookies sat ved brug af andet software. Ordet “cookies” omfatter også oplysninger om MAC-adresse og andre oplysninger om dit device.

 

Der findes grundlæggende to typer cookies, “midlertidige” og “permanente”. De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på Hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger Hjemmesiden.

 

  1. Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til en række forskellige formål, herunder primært at optimere din brugeroplevelse, at føre statistik over besøgende på hjemmesiden, samt at sikre og forbedre vores hjemmesides tekniske funktionalitet.

 

Du kan læse i skemaet nedenfor, hvilke cookies der bruges og til hvilke formål.

 

  1. Hvordan kan jeg undgå cookies?

Hvis man ikke ønsker at have cookies liggende på sin harddisk, mobil eller tablet, kan man til enhver tid fjerne dem, hvilket er ganske simpelt og ikke særligt tidskrævende. Man kan finde en overskuelig vejledning til, hvordan man sletter sine cookies inde på det følgende link: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

 

Hvis man slet ikke ønsker, at ens harddisk, mobil eller tablet skal lagre cookies, når man surfer på nettet, kan man ligeledes vælge at blokere for alle cookies fremover eller vælge at få en advarsel hver eneste gang, at din PC, mobil eller tablet vil lagre en cookie.

 

Flere oplysninger om, hvordan du administrerer cookie-præferencer på de mest populære browsere kan findes her:

 

Chrome

 

Firefox

 

Internet Explorer

 

Safari

 

  1. Kontakt

Hvis du har nogen klager eller spørgsmål om, hvordan cookies, persondata eller andre oplysninger om din adfærd på siden bliver benyttet, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger

 

Dette websted udgives af:

 

Copenhagen Bombay Learning 1 ApS

CVR 36471875

Refshalevej 147, 1. Sal

1432 København K

Danmark

Kontaktperson:

Richard Gordon Andersen

Richardgordon.andersen@copenhagenbombay.com

 

 

Permanente cookies vil indenfor en tidsperiode af maksimalt to år blive slettet, såfremt der ikke er kontinuerligt besøg på Hjemmesiden.

Nedenfor er en oversigt over de cookies der bliver brugt for domænet cobostories.com og dets undersider:

 

 

 

Formål Cookie destination Adgang til cookies
Sprogvalg Cobostories.com
signin.cobostories.com
Copenhagen Bombay
/ CoboStories
Tidszone Cobostories.com
signin.cobostories.com
Copenhagen Bombay
/ CoboStories
Cookies samtykke Cobostories.com
signin.cobostories.com
Copenhagen Bombay
/ CoboStories
Informationer fra kontaktformular Cobostories.com
signin.cobostories.com
Copenhagen Bombay
/ CoboStories
Log in informationer til CoboStories platformen Cobostories.com
signin.cobostories.com
Copenhagen Bombay
/ CoboStories