fbpx

Hej – og velkommen til CoboStories.

CoboStories er et interaktivt play-to-learn univers, der fokuserer på kreativitet og historiefortælling.

 

Visionen for CoboStories er at generere nysgerrighed, iværksætteri og styrke akademiske og sociale kompetencer gennem stimulering af kreativitet.

 

Elementerne i CoboStories tasken er omhyggeligt udvalgt og testet i samarbejde med børnehave- og skolebørn og deres pædagoger og lærere. På denne måde matcher indholdet deres virkelighed og giver et ideelt grundlag for læring, mens du leger.

 

Derudover er CoboStories universet let tilgængeligt for lærere at indarbejde deres egne undervisningsideer i.

Med CoboStories -platformen har du adgang til et magisk sted, hvor alle historier kan fortælles på utallige kreative måder. Du får også adgang til en gennemprøvet undervisningsmetode, hvor du sikrer, at dine børn lærer de færdigheder fra det 21. århundrede, der er afgørende for dem -fra en ung alder.

 

CoboStories mission er at bruge historiefortælling og kreative processer til at lette og visualisere læring og dermed forbedre børns fantasi, iværksætteri, sproglige og sociale færdigheder, læsefærdigheder og (social-) mediekendskab.

 

Cobostories er et system, der skaber et grundlag for at det enkelte barn kan udvikle egne nye universer og historier. Lærere og pædagoger guider børnene fra sidelinjen, hjælper dem og udfordrer dem med de små opgaver og didaktiske forhindringer, der findes i CoboStoriestasken og på den digitale platform.

 

Forretningsmodellen for CoboStories er et engangsgebyr for animationsstativet og indhold + et løbende årligt abonnement på at bruge det digitale univers. Det er til salg nu til skoler og børnehaver i Danmark og Tyskland.

Download CoboStories app

Get it @ App Store
Get it @ App Store
Get it @ Google Play
Get it @ Google Play

Prøv CoboStories gratis i 30 dage:

    Vælg om du ønsker at prøve et:

    Ved at bestille 30 dages gratis adgang siger du samtidig “JA” til vores privatlivspolitik. Den kan du læse her, hvis du er interesseret.